Welkom

Per juli 2020 is de website van KNBB District Het Sticht vernieuwd.

De oude site was opgezet voor District Het Gooi, voor de samenvoeging met District Utrecht. Met steeds meer mobiele toegang werd het tijd om de site een voorjaarsschoonmaak te geven. Deze nieuwe site werkt ook goed als hij bezocht wordt op een klein scherm. De beveiliging is verbeterd; al het verkeer over het Internet is nu versleuteld en er is goed naar de privacy gekeken.

De nieuwe site wordt door meerdere mensen beheerd. Hiermee voorkomen we afhankelijkheid van één persoon die ook wel eens op vakantie of ziek is. Uiteraard hebben we de oude webmaster wel betrokken bij het omzetten, want die heeft jarenlang prima werk geleverd.

Op dit moment zijn we bezig om de PK en competitie-archieven te vullen. Ook zullen we de oudere PK uitnodigingen die nu niet meer op de oude site te vinden zijn weer beschikbaar gaan maken.  De foto's en verslagen die op de oude site stonden zijn bewaard, maar met de nieuwe privacyregels kunnen we die niet zomaar weer plaatsen.

Er is een nieuw web-adres, maar het oude adres blijft ook werken. Mocht je een directe verwijzing naar een specifieke pagina op de oude site hebben opgeslagen dan moet je die aanpassen aan de verwijzing voor de nieuwe site.

Mocht je nog zaken tegenkomen die missen of niet werken zoals verwacht, neem dan contact op met het Webbeheer team.