Frank Olling
 

Afgelopen vrijdag 14 juni is ons oud-lid Frank Olling (76) overleden.

Eind vorige eeuw was hij met Jannie onze kroegbaas in de "Drinkwinkel" op de Havenstraat. Voor vele Gijsbrechters was dat een onvergetelijke tijd. Met zijn snedige opmerkingen en recht voor zijn raap humor paste hij goed bij onze vereniging.

Namens het bestuur en alle leden van de Gijsbrecht van Amstel wensen wij Jannie en de kinderen veel sterkte toe.

De mooie herinneringen blijven!

Het bestuur van Gijsbrecht van Amstel

Jan Stomphorst

 

Beste OGB leden en biljartvrienden,

Helaas is ons OGB-lid Jan Stomphorst afgelopen vrijdag overleden.

Hij was een heel trouw lid van OGB.

Jan was een goede kunstschilder en zijn mooie schilderijen en jubileum wandschildering sieren ons verenigingsgebouw.

Namens het bestuur en alle leden van OGB willen wij Marion en de kinderen condoleren met dit grote verlies en hun heel veel sterkte toewensen.

Het bestuur van OGB

Cees v Schaik flyer A4 - v2 (PDF)

UNIEKE KANS

BT ’t Schuurtje treft SIS schoonmaak in de KNBB bekercompetitie. SIS schoonmaak werd in 2023 kampioen van Nederland in de hoogste divisie van de Nationale competitie driebanden en het team is ook dit seizoen weer ongenaakbaar. SIS zal aantreden met mondiale topspelers, te weten: Eddy Merckx, Jean van Erp, Raimond Burgman en Raymund Swertz.

Laat deze unieke kans om deze mondiale topspelers aan het werk te zien niet aan u voorbij gaan!

 

Wanneer: Donderdag 8 februari 2024
Waar: Wijkcentrum ’t Schuurtje te Maarssen
Aanvang: 19.30 uur

 

U bent van harte welkom.

Beste biljartvrienden,

Het gebeurt niet vaak dat wereldtoppers uit de biljartwereld in ons districtje te zien zijn, maar aanstaande vrijdag is dat zomaar ineens wél het geval. Het bekerteam van Albert Heijn Van Rijn heeft zich knap geplaatst voor de volgende ronde en treft het ijzersterke team van Cues&Darts/Xtreme, met op hun teamlijstje onder anderen Glenn Hofman, een paar weken geleden nog 3de tijdens de Wereldbekerwedstrijden in Bogota, Ruben Legazpi, zilveren medaille tijdens het Wereldkampioenschap van 2022, en Huub Wilkowski, die een week geleden pas in de finale van de Grand Prix in Capelle moest buigen voor Dick Jaspers. Wij noemen specifiek deze drie spelers bij naam (en andere toppers als Morales Lopez en Soumagne niét), omdat zij zeer waarschijnlijk zullen meespelen.

Wanneer: Vrijdag 15 maart 2024
Waar: Biljartcentrum De Haven in Hilversum
Aanvang: 19.30 uur

 U bent van harte welkom.

Wedstrijdformulier

Divisie Beker Poule D - 2023-2024

Driebanden Beker: Albert Heijn Van Rijn - Cues&Darts/Xtreme

Helaas gaat het eerder aangekondigde 2e Frans Jutte Toernooi niet door.

De reden is een gebrek aan belangstelling voor een aantal disciplines.

Namens het  aanwezige Bestuur van TOG deel ik u mede dat wij met ingang van 31 juli 2023 de vereniging opheffen.


Helaas is het ledenaantal zodanig dat er geen team meer op de been kan worden gebracht en de nog aanwezige leden elders onderdak hebben gevonden of zijn gestopt.

Na 92 jaar 8 maanden is dan het doek gevallen, mooie jaren in Café de Kuip en later bij het Haags Koffiehuis  en Café Noord met ooit meer dan 40 leden is nu toch echt het doek gevallen.

Met vriendelijke groet
Willem Kappert - v/h Secretaris BV TOG

In Biljartcafé De Veemarkt in Doetinchem is de finale van de nationale bekercompetitie voor kaderteams gespeeld. Na een enerverende strijd mocht het team van Ons Genoegen Bussum de trofee mee naar huis nemen.

Less het volledige artikel op: carambole.nl

Tijdens de Wedstrijdleidersvergadering van 18 maart 2023 werd Jan Veldwijk feestelijk bedankt voor het inmiddels 25 jaar uitvoeren van de functie Wedstrijdleider Persoonlijke Kampioenschappen.

In district Het Sticht en voor het samengaan met district Utrecht al in district Het Gooi en recent ook aangevuld met de Persoonlijke Kampioenschappen van de Dagcompetitie.

Beste biljarters,

Nu de onzekerheid rondom corona tot het verleden lijkt te behoren kunnen we gelukkig  weer een arbiterscursus starten. Als district merken we dat het voor wedstrijdleiders soms lastig is om bij finales voldoende gediplomeerde arbiters te kunnen vinden. Met deze cursus hopen we ons korps aan te kunnen vullen met een aantal enthousiaste arbiters die het leuk vinden om af en toe te assisteren bij een finale.