A-klasse Driebanden Groot

De kampioenen van Het Sticht, Betuwe/Veenendaal en Eem- en Flevoland spelen in het weekend van 28 en 29 mei samen met de kampioenen van MN2 om het Gewestelijk Kampioenschap van MN.
Alleen de kampioen als de gaat naar het NK op 2juli 2022 in Merwestein in Nieuwegein.

B1-, B2-, C1-, C2, C3- en C4-klasse

Amsterdam en Betuwe/Veenendaal hebben één afvaardiging en Eem- en Flevoland en Het Sticht hebben twee afvaardigingen. Je speelt dus met zes teams de gewestelijke finale.
In de B1 en de C1 gaat alleen de kampioen naar het NK, dat voor deze twee klassen op zaterdag 2 juli gehouden wordt in Merwestein te Nieuwegein.
In de overige klassen gaat zowel de kampioen als de nummer 2.
Het NK is voor de C3 op 1 juli, voor de C4 op 3 juli, voor de C2 op 8 juli, en voor de B2 op 9 juli. Allemaal in Merwestein te Nieuwegein.

Dames

Amsterdam heeft dit seizoen (2021-2022) geen afvaardiging. Betuwe/Veenendaal heeft twee afvaardigingen, Eem- en Flevoland heeft twee afvaardigingen en Het Sticht heeft er ook twee. Het team bestaat uit drie dames en er mag gerouleerd worden. De competitieleider van het district bepaalt wie er naar het gewest mag en ziet erop toe dat het moyenne dat wordt opgegeven, ook een eerlijk en officieel moyenne is.
Zowel de kampioen als de nummer twee gaat naar het NK, op 10 juli 2022 in Merwestein in Nieuwegein.

 

Afvaardigingsbeleid Gewest MN  Teams Dagcompetitie

De kampioen van Het Sticht en Eem- en Flevoland spelen in overleg een uit- en een thuiswedstrijd tegen elkaar. De winnaar is kampioen van MN 1. Echter beide teams mogen naar het NK in Merwestein in Nieuwegein, op 7 juli 2022.

De kampioen van Den Bosch en Veluwezoom spelen in overleg een uit- en een thuiswedstrijd tegen elkaar. De winnaar is kampioen van MN 2.  Echter beide teams mogen naar het NK in Merwestein in Nieuwegein, op 7 juli 2022.

 

Afvaardigingsbeleid Midden Nederland (PDF).