Van harte welkom op de nieuwe website van het district KNBB ’t Sticht.

Een geheel nieuwe website ingericht naar de huidige tijd gemaakt door een stel fanatieke biljarters met vaardigheden die ik niet wist.  Leo Walbeek, Anton Brouwer en Marc du Bois hebben samen met Hans Vijfschaft een mooi stuk werk afgeleverd.

Eigenlijk is het een soort transfer geworden. Hans Vijfschaft heeft zijn carrière beëindigd en er zijn liefst drie voor in de plaats gekomen.  Dit kan je eigenlijk best opvatten hoe belangrijk Hans Vijfschaft is geweest voor ons district.  Vele jaren heeft hij ons voorzien van goede actuele informatie, ditjes en datjes wat onze sport zo leuk maakt.

We zijn Hans veel dank verschuldigd en zullen hem in het zonnetje zetten op onze jaarvergadering op 29 augustus aanstaande  in Ankeveen.

Als voorzitter heb ik op mij genomen om namens het bestuur de omzetting van de website in goede banen te leiden.  Dat heb ik geweten.  We zijn begonnen om in een groeps-app met elkaar te overleggen en vervolgens, heel gastvrij, een paar keer bij Anton bij elkaar gekomen.  Ik heb in die periode woorden voorbij horen schieten waar ik nooit van gehoord had.  Gelukkig hebben de mannen mij in Jip en Janneke taal elke keer goed bijgepraat en veel uitgelegd.  Zo zie je maar, ieder zijn vak.  Dat wij heel blij mogen zijn met leden die een grote stap meer willen doen voor de sport is prachtig.  Uiterst zorgvuldig, goede afstemming met Hans Vijfschaft heeft een mooi resultaat opgeleverd.

Compleet is de site volgens de mannen nog niet. Er zijn nog aanvullingen en verbeteringen aanstaande.  Zo zal de site actueel en verfrissend blijven werken.

Een mooie nieuwe site in een tijd die niet makkelijk en nog onzeker is.  We mogen weer biljarten maar moeten goed op ons zelf en op elkaar blijven passen.  Niet alleen in onze sport maar ook in het dagelijks leven.  Laten we hopen dat we met elkaar deze moeilijke tijd snel achter ons kunnen laten.

Ik wil u uitnodigen een kijkje te nemen bij de diverse onderdelen.  Mocht u dingen tegenkomen die u anders wil zien of een verbeterpunt ontdekken schroom dan niet dit kenbaar te maken via de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

 

Met sportieve groet,

Frans Elbers, voorzitter.